• Καλσόν Padimen 40 den 19-22 mmHg No3

Καλσόν Padimen 40 den  19-22 mmHg

Το διαβαθμισμένης συμπίεσης Metodo Pedimed   μελετημένα από ειδικούς , καταπολεμούν το πρήξιμο των ποδιών και βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος , αποτρέποντας την συσσώρευσή του στα κάτω άκρα. Χάριν στην ιδιαίτερα μελετημένη ύφανση ¨ελικοειδή ¨ με ίνες Lycra,εξασκούν βαθμιαία συμπίεση ,σύμφωνα  με τη διαβάθμιση της πίεσης στο κυκλοφορικό σύστημα ,ξεκινώντας από τον αστράγαλο και φθάνοντας στο μηρό με σταδιακή μείωση της πίεσης . Επιπλέον , η δράση των καλσόν ¨metodo Pedime¨ διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς ,προλαμβάνουν την δημιουργία κιρσών και αποτρέπουν τη δημιουργία κυτταρίτιδας . Εάν η κυτταρίτιδα είναι εμφανής ,το συνεχές μασάζ που προκαλείται από την κίνηση του σώματος , την καταπολεμά και την εξαφανίζει σταδιακά.

 

Καλσόν 40 Den 7-9 mmHG Ελαφρύ μασάζ

Πραγματοποιεί μια τονωτική δράση ξεκούρασης . Κατάλληλο και ειδικά για προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος . Καταπολεμά την διόγκωση των τριχοειδών αγγείων.

Καλσόν 70 Den 15-18 mmHG Μέτριο μασάζ

Πραγματοποιεί δράση πρόληψης . Μειώνει το πρήξιμο των ποδιών και τα ξεκουράζει. Προλαμβάνει τη δημιουργία κιρσών.

Καλσόν 140 Den 19-22 mmHG Δυνατό μασάζ

Πραγματοποιεί ενεργητική δράση και βοηθά στη θεραπεία της φλεβίτιδας. Μειώνει την κούραση και επιδρά στην διαστολή των φλεβών. Εξασκεί φυσιολογική πίεση ,διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα δύσκολα σημεία. Ενδεδειγμένο εξαιρετικά για κάποιον που αρχίζει να παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια κιρσών και πρήξιμο των αστραγάλων.


Νούμερο        Νούμερο Μέσης            Βάρος

        2                        44/46                       50/60    κιλά  

        3                        46/48                       60/70    κιλά

        4                        50/52                       70/80    κιλά

        5                        54/56                        άνω των 80 κιλώνΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε για παραγγελία του σωστού μεγέθους του ορθοπεδικού βοηθήματος (S,M,L,XL), να γίνεται προσεκτική μέτρηση του ασθενή που θα το χρησιμοποιήσει. Στο συγκεκριμένο προϊόν δε γίνονται δεκτές οι αλλαγές, λόγω της ευαίσθητης φύσης του υλικού του προϊόντος και πιθανής αλλοίωσης του με την πρώτη εφαρμογή, που το καθιστά μη μεταπωλήσιμο.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Καλσόν Padimen 40 den 19-22 mmHg No3

  • Κωδικός Προϊόντος: 710-093-040-001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 17,00€
  • 12,00€